Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Kaka'nın takımdan ayrılacağı yolundaki söylentilere son noktayı koydu. Mourinho, Brezilyalı yıldızı kesinlikle ellerinden çıkarmayacaklarını söyledi.



Uzun bir sakatlık dönemini geride bırakan Kaka, yavaş yavaş forma tutuyor. Brezilyalı yıldız, takımının Villarreal'i 4 - 2 yendiği maçta bir de gol atarak, teknik direktör Jose Mourinho'nun yüzünü güldürdü.

Real Madrid yönetiminin, Kaka'yı sakatlığı nedeniyle gözden çıkardığı yolundaki iddialara yanıt da Mourinho'dan geldi. Kaka'yı "Dünya üzerindeki en iyi oyunculardan biri" olarak nitelendiren Mourinho, kendisini gözden çıkarmaya hiç niyeti olmadığını söyledi.

"Onunla çalışmak için çok uzun süre beklemek zorunda kaldım" diyen Mourinho, sadece kendilerinin değil; Kaka'nın da kulübünde kalmaktan yana olduğunun altını çizdi. Portekizli teknik adam; "Kaka bana tüm içtenliğiyle takıma yararlı olmak istediğini söyledi.

Kendisini taraftara kanıtlamak için büyük bir istek duyuyor. Bu yüzden bizimle kalacak. Aksi düşünülemez" diye konuştu.
2007 yılında Dünyada yılın futbolcusu seçilen Kaka, 65 milyon euroluk astronomik bir bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu.