Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Real Madrid ile aralarında kişisel bir çekişmenin olmadığını söyledi.



Messi mi? Ronaldo mu? Son yıllarda futbol dünyası hangisinin daha iyi olduğunu tartışıyor. İki oyuncunun takımları arasında oynanan maçlarda üstünlüğü bulunan Messi bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

En son Çarşamba günü oynanan Portekiz-Arjantin maçında karşı karşıya gelen iki yıldız oyuncudan kazanan yine Messi olmuştu. Bu maçtan sonra UEFA.com'a açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu "Benim ile Ronaldo ya da Real Madrid arasında kişisel bir çekişme yok. Ne Real Madrid ne de Ronaldo benim düşmanım. Ronaldo ile yarışmıyoruz. Hangimiz daha iyi diye düşünmüyoruz. Sadece takımlarımızın menfaati için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Portekiz-Arjantin maçı ile ilgili açıklamalarda da bulunan süper yıldız "Bu Barcelona ile Real Madrid ya da benle Ronaldo arasında bir maç değildi. Sadece bir milli maçtı. Bu maçta 90 dakika oynamayı ben istedim. Milli takımda penaltıları ben atıyorum, ve yine ben attım" şeklinde konuştu.