Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho karşıtları rahat durmuyor. Kibirli kişiliği ile tanınan ve pek haz edilmeyen deneyimle çalıştırıcı, bıçaklı saldırıya uğradı.




Jose Mourinho, saldırıdan yara almadan kurtulurken, koruması yaralandı.

Real Madrid, La Liga'da ezeli rakibi Barcelona'yı takibini sürdürürken geçtiğimiz hafta deplasmanda Depotivo ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara almıştı. Karşılaşmanın ardından hava limanında kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğrayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ise bu saldırıdan yara almadan kurtulurken, korumalarından biri hafif yaralandı.

Olay anında ne olduğunu fark edemeyen Mourinho, saldırıdan dün kulüp yöneticilerinin haber vermesi ile haberdar oldu. Olayın üzerinden tam 1 hafta geçtikten sonra yaşananların bir saldırı olduğu ortaya çıkarken, polis derhal harekete geçti ve olay gününe ait kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Jose Mourino bu saldırıdan yara almadan kurtulmasına rağmen Real Madrid hafta sonu gidilecek olan Racing deplasmanı öncesi işleri sıkı tutuyor. Mevcut korumalara ek yapılırken futbolculara da dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

İspanyol basını ise olayın kendisine yönelik bir saldırı olduğunu yeni öğrenen Mourinho'nun endişelendiğini yazmaya başladı.