Getty Images

MUHTEMEL 11'LER

JUVENTUS

Buffon
Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De CeglieMarchisio, Pirlo
Krasic, Vucinic, Matri, Pepe

AC MILAN

Abbiati
Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini
Nocerino, van Bommel,
Seedorf,
Aquilani
Ibrahimovic, Cassano


Serie A'da haftanın maçındaki kadro seçimlerinde Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'nin çok fazla özel seçeneği yok gibi. Hücum hattında Iaquinta yine yok. Defans hattında ise Bonucci'nin sakatlığı geçti ve takımla çalıştı ancak bunun yerine yine Barzagli ve Chiellini oynayabilir.

Milan'da Zlatan Ibrahimovic, son Şampiyonlar Ligi maçında olduğu gibi yine Antonio Cassano ile başlayabilir. Milan'da Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Philippe Mexes, Kevin-Prince Boateng, Robinho, Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini ve Alexandre Pato gibi oyuncuların sakatlığı sebebiyle bu maçta onlara şans veremeyecek.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

  • Juventus, sezon başından bu yana oynadığı dört maçta hiç yenilmedi ve iki beraberlik ile iki galibiyet almayı başardı.


  • Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Juventus, San Siro'da, Milan ise Torino'da rakibini yenmeyi başarmıştı.


  • Milan, bu sezon başına kadar geçtiğimiz sezon son 13 maçında yenilmeme başarısı göstermişti.


  • Massimiliano Allegri'nin öğrencileri, 2010-2011 sezonunda en az gol yiyen takım olmuştu.


  • Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, futbolcu olduğu yıllarda beş Serie A ve bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu aldı.


  • İki takımdan Juventus, Serie A'daki son maçında Catania ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Milan ise kendi sahasında Cesena'yı 1-0 ile geçmeyi başardı.