Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Newcastle United forması giyen Cheikh Tiote'yi çok beğendiğini söyledi.



Premier Lig'de Stoke City ile oynadığı maçtan da beraberlik alan Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Newcastle United forması giyen Cheikh Tiote'nin çok iyi bir oyuncu olduğunu fakat Arsenal'e transferi konusunda ilgilenmediklerini söyledi.

Newcastle United Teknik Direktörü Alan Pardew, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Yuhan Cabaye dahil birkaç oyuncusu için gelecek teklifleri dinlemeye hazır olduğunu söylemişti.

Wenger ise kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda Tiote'nin çok iyi bir futbolcu olduğunu söylerken, "Tiote'yi çok beğeniyorum. Ama Arsenal'e transfer olacağını söyleyemem" dedi. Wenger, 0-0 berabere sonuçlanan Stoke City maçı ile ilgili de görüşlerini aktardı.

Tecrübeli Fransız çalıştırıcı, "Cazorla, Podolski ve Giroud gibi önemli oyuncularımız var. Bu oyuncular henğz birbirlerini tam anlamıyla tanımıyorlar. Eksik bir şeyi herkes görebiliyor ve biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

Giroud ve Podolski'nin de daha önce oynadıkları takımlarda tıpkı Manchester United'a transfer olan Robin van Persie gibi 20'nin üzerinde gol attıklarını hatırlatan Wenger, "İnsanların bu konular hakkında ne dediğini çok fazla dinlemiyorum" ifadelerini kullandı.

Arsenal, 2 Eylül tarihinde Liverpool deplasmanına gidecek.