2 yıllık Wigan macerasından sonra Chelsea'nin yolunu tutan Victor Moses, transferinde emeği geçen Menajer Roberto Martinez ve Başkan Dave Whelan'a teşekkür etti.



Geçtiğimiz günlerde Wigan Athletic'den ayrılarak Chelsea'ye transfer olan başarılı kanat oyuncusu Victor Moses, eski kulübüne minnettar olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Moses, "Wigan Athletic'de bana emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bana Premier Lig'de oynama fırsatı sunan başkanımız Dave Whelan'a ve bana her zaman güvenen menajerimiz Roberto Martinez'e ayrıca teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Chelsea'ye transferiyle birlikte rüyalarının gerçek olduğunu da dile getiren 21 yaşındaki futbolcu, "Bir an önce yeni takım arkadaşlarımla ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Chelsea gibi tarihi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Umarım ben de bu kulübün tarihi içersinde önemli başarılara imza atarım." diye konuştu.

2010 yılında Crystal Palace'dan 3 milyon avroluk bir bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Moses geçtiğimiz sezon 6 gol 6 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.