Edin Dzeko, Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde düştüğü gruptan memnun olmadığını belirtse de üst tura çıkabilecek kapasiteye sahip olduklarını savundu.



Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri rakiplerinden çekinmediğini söyledi.

Premier Lig'in şampiyonu Manchester City, daha önce Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, Borussia Dortmund ve Ajax ile D Grubu'nda eşleşti. Takım geçen sezon da Napoli ve Bayern Münih ile aynı gruba düşmüştü. Fakat yıldız oyuncu, geçen sezon çıkamadıkları gruptan bu sezon çıkmayı başaracaklarından emin olduğunu söyledi.

SportSport'a açıklamalarda bulunan Dzeko, "Geçen sezon ölüm grubundaydık, bu sezon da öyleyiz. Bu grubu izlemesi harika olacak. Ancak oynaması o kadar da iyi değil. Yapabileceklerimizin farkındayız ve kimseden çekinmiyoruz. İnanıyorum ki zorlu bir yarış olacak ve kimin üst tura kalacağını izlemek ilginç olacak." dedi.

Wolsburg'un eski forvet oyuncusu, Roberto Mancini'nin takımının gruptan çıkabilmesi halinde kupayı kazanabileceğini savundu. Ancak Dzeko'ya göre grubun favorisi Real Madrid.

Dzeko, "Grubu ilk iki sırada kim bitirirse, kupayı kazanmak için büyük favori olacaklar. Umarım geçen sezon yaptığımız hataları yapmayız. Favori tabii ki Real Madrid. Santiago Bernabeu'da oynayacağımız açılış maçını iple çekiyorum. Harika bir maç olacak ve umarım ne kadar güçlü olduğumuzu Madrid'de gösterebiliriz." ifadelerini kullandı.