UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Inter ile Nefçi Bakü karşı karşıya geldi. Grupta liderlik şansı kalmayan İtalyan temsilcisi, 2 defa önde geçtiği karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.



Inter UEFA Avrupa Ligi H Grubu son hafta mücadelesinde Azerbaycan temsilcisi, Neftçi Bakü'yü konuk etti. 2-2 beraberlikle sona erdi.

Inter, zayıf rakibi karşısında karşılaşmaya hızlı başlayan taraftı. İtalyan temsilcisi, 9. dakikada Marko Livaja ile öne geçti. Sol kanattan yapılan orta sonucunda ceza sahası içerisinde topu iyi kontrol eden Livaja, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmazken İnter, Nefçi Bakü karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İtalyan ekibi, 52. dakikada kalesinde beklemediği bir gol gördü. orta alandan gelişen Neftçi atağında topla buluşan Sadygov, ceza sahasına girmeden topa müthiş vurdu ve skoru 1-1'e getirdi.
Azerbaycan ekibinin gol sevinci uzun sürmedi. 54. dakikada Marko Livaja bir kez daha sahneye çıktı ve takımını tekrar öne geçirdi.
Öne geçtikten sonra oyunun temposunu düşüren İnter 89. dakikada Nicolas Canales'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
Lacivert-siyahlılar, bu sonuçla puanını 11'e yükseltti.
SIRBİSTAN'DA KAZANAN YOK

Grubun diğer karşılaşmasında son haftaya lider giren Rubin Kazan ile Partizan, Sırbistan'da karşılaştı. Karşılaşma, Sasa Markovic ve Rondon Gimenez'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Kazan'da milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz, 90 dakika forma giydi.
Bu sonuçla grup liderliğini daha önceden garantileyen Rubin Kazan, puanını 14'e yükseltti.