Kobe, İstanbullu Basketbolseverlerle Buluşuyor
NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı Kobe Bryant, yarın İstanbul'da basketbolseverlerle buluşacak. İstanbul'da ilk olarak saat 15:00'de Caddebostan Basketbol Kliniği'nde, 8 basketbol okulundan seçilen 15-17 yaş arasındaki 100 gençle bir araya gelip, onlara antrenman yaptıracak Bryant, burada Nike tarafından yenilenen iki basketbol sahasının açılışını da yapacak.

Caddebostan'dan Beyoğlu'na geçecek olan NBA yıldızı, saat 18:00'de Nike Beyoğlu Mağazası'nı ziyaret edecek. Mağazadaki etkinlikte Darüşşafaka Eğitim Kurumları'ndan gelen 11-14 yaş arasındaki çocukların sorularını yanıtlayacak Bryant, daha sonra mağaza önüne kurulacak platformdan hayranlarını selamlayacak.

Kobe Bryant, akşam katılacağı etkinlikte ise, A Milli Takımımızın genç yıldızı Enes Kanter ile birlikte antrenörlük yapacak. Nike'in ‘Sahayı Ele Geçir’ turnuvasının saat 20:30'da Haliç Camialtı Tersanesi'nde yapılacak finalinde mücadele edecek iki takımdan birinin antrenörü Bryant, diğerinin antrenörü ise Kanter olacak.

Kaynak: AA