Beşiktaş Kulübü'nün 31 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Yıldırım Demirören, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Demirören, bugün de PERPA Beşiktaşlılar Derneği'nin üyeleriyle bir araya geldi ve üyelerin çeşitli sorularını yanıtladı.

Toplantıda projelerini de anlatan Yıldırım Demirören, Demirören Ailesi'nin her zaman Beşiktaş'ın içinde olduğunu kaydederek, seçimi kaybetmesi halinde bile kimsenin Demirören ve ailesinin adını Beşiktaş tarihinden silemeyeceğini dile getirdi.

Başkan Demirören, son dönemde tek üzüldüğü konunun, eşinin yanında tribünlerde küfür yemesi, en büyük hatasının da birkaç yıl camiayla kopukluk yaşaması olduğunu kaydetti.

Bu arada, Batuhan Karadeniz'in babasının açıklamalarının hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, ''Bir aile oğlunu yönlendiremiyorsa yapacak bir şeyimiz yok'' dedi.

Öte yandan, Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu aday listesinde yer alan Serdar Adalı'nın, BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri içinde divan ve kongre üyeleri için yeni bir lokal inşa edeceği bildirildi.