Kartal Yuvası'nda değişim
Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Toprak, BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti'nin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Ayaydın, Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, İlkcan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlker Özbilek, Algida Türkiye Satış Koordinatörü İrfan Öztekin ve işadamı Deniz Arda'dan oluşan BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti, ikinci toplantısını yaptı.

Beşiktaş'a yeni gelirler kazandırmayı hedeflediğini belirten Erdoğan Toprak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, kulübün marka değerini yükseltecek projeler üzerinde çalışıldığını bildirdi. Oluşturulacak yeni pazarlama sistemiyle ürün satışından daha çok gelir elde edileceğini vurgulayan Toprak, bu sayede gelir oranının yükseltileceğini ve Beşiktaş markasının tam anlamıyla değerlendirileceğini belirtti.

BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti'nin en önemli gündem maddesinin Kartal Yuvası mağazalarının geliştirilmesi olduğunu ifade eden Erdoğan Toprak, ''Mağazalarımızda yeni düzenlemeler yaparak ürün yelpazemizin daha çok çeşit barındırmasını sağlayacağız. Sportif ürünlerin yanı sıra günlük hayatta da kullanılabilecek ürünlerin tasarımı üzerinde çalışıyoruz. Böylelikle taraftarlarımız ürünlerimizi sadece maçlara gelirken değil, normal hayatlarında da kullanabilecekler'' dedi.

Beşiktaş'ın, Türkiye'nin en büyük markalarından biri olduğunu kaydeden kulüp başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, satış ve pazarlama konuları üzerinde yeni organizasyonlar düzenleyerek daha büyük bir kesime ulaşılacağının altını çizdi.