Deleted.
Paylaş
Mesaj tatar5355 tarafından (11-03-2013 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
elinede emeğinede sağlık
amma ki velakin kiMSVCR100.dll hatası verio e update patch inde de yoktu :S
Mesaj fm3541 tarafından (23-02-2012 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir.
Önemli olan şan'ını duyurmak değildir...olan şan'ını saklayıp yitirmemektir...FM3541
saolonu hallettik şimdi peki neden call of duty consolunu açıo tekno nun dedicted server .exe si anlmadım sen server kurma programını nasıl kullanıon kısaca bi anlatsan
![]()
Mesaj fm3541 tarafından (23-02-2012 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
Önemli olan şan'ını duyurmak değildir...olan şan'ını saklayıp yitirmemektir...FM3541
kırmızı ile çizdiim yerde hani multiplayere basınca start dedicated server bide 2 tane daha bişi çıkıo ya işte orada start dedicated server a bastıımda resmin ortasındaki steam.appi hatasını verio....mavi ile işaretlediim yerdeki exe ile açtıımdada aynı hatayı verio![]()
Start deicated i ordan yapmayacaksın benim verdiğim dosyadan başlatacan.Teknodan sadace oyuna girecen.Yada sanırım o dosya eksik.
Mesaj tatar5355 tarafından (23-02-2012 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
ııııı başkanım özürdilerim ben senin yazdıın linki indirmeden yapmaya çalışmışım tekrardan özürdilerim![]()
iyi güzelde start/go ya bastıımdada steam.appi hatası verio sonrada kısa bir süre sonra bi hata verio ama ne anlamadım yaw sende team wiwer varsa bi baksan olurmu![]()
Evet çok güzel o oldu şimdi kaldı :d başka bi sorun yaw sorunlarda hiç bitmio konsol açıldı ama lan yerinde hiç server yok oysa konsolda tüm server lar bitirildi dio of ulen of :d
27014, 27015, 27016, 27017 ve 8766 nolu portları tcp/udp olarak açmayı unutmayın.
BU CÜMLEYİ ANLAMADIM BAŞKANIM
Mesaj fm3541 tarafından (23-02-2012 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Mesaj tatar5355 tarafından (23-02-2012 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
Turnuval Bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.
Web sitemizi kullanmaya devam ederek, turnuval.com hizmetlerini sizlere daha iyi sunabilmek amacıyla kullandığımız cookie'ler (çerezler) ve kişisel verilerinizle ilgili Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz.