maNga ZombiRock'ta zombilerin peşinde. maNga ile beraber zombi kovalamaya varım diyorsanzombi rock indir
Türkiye'nin en iyi müzik gruplarından biri olan maNga, Türkiye'nin en iyi MMO-Action oyunu seçilen ZombiRock ile birleşti! maNga ZombiRock için özel olarak bir şarkı yazdı ve seslendirdi.
Ayrıca oyuna maNga ile ilgili bir ton yenilik eklendi. Bunlardan birtanesi "maNga konser sahnesi" haritası. Sadece bunlarla kalmıyor maNga yenilikleri. Bir oyunda bir müzik grubu için yapılabilecek herşeyi ZombiRock oyuna ekliyor. maNga'nın birebir karakterleri de oyuna eklenecek. maNga grubunun her üyesinin özel karakteri oyuna eklenecek ve bu karakter ile oyun oynayabileceksiniz. Ayrıca maNga'nın aksesuarları, eşyaları ve daha bir çok yenilik daha oyuna ekleniyor!
maNga için özel yapılmış haritada maNga'nın ZombiRock için bestelediği şarkı eşliğinde, maNga karakterleri ile zombi avlayabilir ya da diğer online oyunculara karşı 4'e 4 pvp maçları oynayabilirsiniz.



ZombiRock 'ta Zombiler ile zombi avcılarının savaşı üzerine kurulu bir macera oyunu olan ZombiRock’da “itfaiyeci, beyzbolcu, gitarist, boksör ve forvet” olmak üzere 5 karakter modeli var. Her birinin kendine ait özellikleri ve yetenekleri mevcut. Oyuncular dilediği karakteri seçerek oyunda kendine ait bir yer edinmiş oluyor. Oyun haritalarla yönlendiriliyor ve oyuncuların oyun taktiklerini bu haritalara dikkat ederek belirlemeleri gerekiyor.



maNga'nın ZombiRock için özel bestelediği ve söylediği şarkıyı dinlemek, klibini
izlemek için:

http://www.dailymotion.com/ZombiRock#video=xqlck1

ZombiRock indir maNga ile beraber zombi istilasına karlı koy!