Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, ''Biz birbirimize bir söz verdik ve kupayı kaldırana kadar her maçı final olarak göreceğiz'' dedi.



Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Özer Hurmacı’nın Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayımlandı.

Sarı-lacivertli ekipte çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu kaydeden Özer, ''Boş zamanlarımızda yine takımdan arkadaşlarımızla zaman geçiriyoruz ve bu durum takımdaki arkadaşlığı, takım içindeki sevgiyi, takım ruhunu artırıyor. Bu da sahaya çok iyi bir şekilde yansıyor ve bunu herkes görüyor. Biz birbirimize bir söz verdik ve kupayı kaldırana kadar her maçı final olarak göreceğiz. Kupayı alana kadar bu böyle devam edecek'' şeklinde ifadeler kullandı.

Özer, Beşiktaş maçında çok önemli bir galibiyet aldıklarını da vurgulayarak, ''Hedefimiz buydu zaten. Bazı şeyleri önceden konuşmuş ve dile getirmiştik. Bunları başarırsak çok önemli bir mesafe kat edeceğimizi söylemiştik ve önümüzde çok güzel bir yol var. Beşiktaş deplasmanında galip gelmek çok kolay bir şey değil. İyi oynadık, herkes kapasitesinin yüzde yüzü olmasa bile yüzde seksenini, doksanını kullandı. Biz böyle mücadele ettikçe her takımı yenebiliriz. Bunu daha önce de söylemiştim'' dedi.