Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı, basında yer alan haberlerde, kendisinin ilk devreyi kapattığı ve belkide yeni bir operasyon geçiereceği yolundaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.



Bugün sağlık kontrolleri için geldiği Acıbadem Hastanesi'nde Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Özer, "Koltuk değneklerimi 1 hafta sonra atıyorum ve çalışmalara başlıyorum" dedi.

Önlem amaçlı küçük bir operasyon geçirdiğini ve denge için koltuk değnekleriyle yürüdüğünü belirten Özer, "Son kontrollerim yapıldı. 1 hafta sonra belki takımla değil ama artık saha içi çalışmalarıyla kuvvet çalışmalarına başlayacağım. Eğer bu küçük operasyonu yapmamış olsaydım ileride aynı bölgede tekrar ayağımın kırılması söz konusu olabilirdi. Öyle yazıldığı gibi ilk devreyi kapatmış olmam söz konusu değil. Tekrar ameliyat olmamda söz konusu değil. Tesislerde kuvvet çalışmalarım başladı. Bir an önce sahalara dönerek benim için bunları yazanları utandırmak istiyorum" diye konuştu.

fanatik.ekolay.net