Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, Fenerbahçemizin transfer çalışmalarından, Güiza ve Lugano'ya kadar çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.
İncelemelerde bulunduğu Brezilya'dan Almanya'ya gelen ve bugün takımımızın kampına katılan Aykut Kocaman, sabah antrenmanı sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Juventuslu Poulsen'in transferinden vazgeçildiğini söyleyen Kocaman, ön liberoya yapılacak transferin de Brezilyalı olacağını ve 1 hafta içinde bu konunun netlik kazanacağını ifade etti.
Geri dönmesi gündeme gelen Lugano'nun kulübün şartlarını kabul etmesi halinde yeniden Fenerbahçe formasını giyebileceğini belirten Aykut Kocaman, "Lugano kulübün şartlarına uyarsa, kendisini kadromuzda tutmayı düşünüyoruz" dedi.
Almanya kampına katılmayan Daniel Güiza hakkında da konuşan Aykut Kocaman, Güiza'nın dönüş tarihinde son günün bugün olduğunu, Güiza'nın menajerinin 28 Haziran'da İspanya Milli Takımından ayrılan oyuncu için 1 aylık tatil istediği ve Güiza'nın 28 Temmuz'dan önce takıma katılmayacağını bildirdiğini söyledi. İspanyol golcü için disiplin talimatının devreye gireceğini belirten Kocaman, "Güiza burda olmalıydı.Yaptığı çok yanlış. Kulübün iç tüzük talimatları doğrultusunda gereken yapılacak" dedi
Aykut, Kocaman, basında Fenerbahçe'nin transfer edeceği iddiasıyla yazılan tüm isimlerin yanlış olduğunu da sözlerine ekledi.


www.fenerbahce.org