Transfer döneminde iki kulübü karşı karşıya getiren operasyonun baş aktörü Mehmet Topuz'u bir heyecan sardı
'Beşiktaşlıyım' deyip F.Bahçe'ye imza atan Mehmet Topuz'a İnönü'deki derbi yaklaşırken yardım, geçen sezon Ali Sami Yen'de zorlu bir maça çıkan Emre'den geldi.


Türk futbolunun iki çınarı, Beşiktaş ve F.Bahçe 21 Kasım Cumartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan derbi için geriye sayım sürüyor.


Daum ile birlikte bu sezon farklı bir futbol kimliği edinen tecrübeli futbolcunun İnönü Stadı'nda Beşiktaşlı taraftarlar tarafından protesto edileceğini düşünen Daum ve ekibi, Emre vasıtasıyla oyuncusuna terapi uyguluyor.


Alt yapısından yetiştiği Galatasaray kulübünden Avrupa'ya giden ve dönüşte Fenerbahçe'ye imza atan Emre Belözoğlu'nun yaşadıklarından dolayı tecrübelerini Mehmet Topuz ile paylaşmasına isteyen Alman teknik adam, oyuncusundan İnönü Stadı'nda kulaklarını tribünlere tıkamasını istedi.


Emre'nin de Mehmet Topuz'a "Ben de Ali Sami Yen'e çıktığımda başıma gelecekleri biliyordum. Sadece futbola konsantre oldum. Tribünlerden yükselen tezahüratları duymadım bile. Bizler profesyonel oyuncularız. Sen de sadece topunu oyna. Tahrikler olsa bile sakin kalmalısın" dediği öğrenildi.