Carlos'un ayrılma planları

Fenerbahçe'de Roberto Carlos ayrılmak için gün sayıyor. Trabzonspor deplasmanında forma giymek istemeyen Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli ekiple son kez Kadıköy'deki Ankaragücü maçında sahaya çıkmayı planlıyor.


By RusseLCroVe

Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Ankaragücü maçının ardından ülkesine dönüyor. Hafta sonunda son kez Şükrü Saraçoğlu'na çıkacak olan yıldız futbolcu, önümüzdeki hafta içi sarı-lacivertli kulüple olan bağlarını resmen koparacak.

Eşini ve özel eşyalarının büyük bir bölümünü Brezilya'ya gönderen Roberto Carlos, İstanbul'dan ayrılmadan önce bir basın toplantısı düzenleyerek Türkiye'ye veda edecek. Fenerbahçe teknik yönetimi, ilk yarının son maçı olan Trabzon deplasmanında Roberto Carlos'u oynatmak için yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Ancak noel tatili başlamadan önce Brezilya'ya dönmek konusunda ısrarlı olan Roberto Carlos, bu teklife sıcak bakmazken bu kararının kesin olduğunu da Christoph Daum'a iletti. Carlos'un Brezilya'da başlayacak olan yeni sezonda Corintihas forması giymesinede kesin gözle bakılıyor.