Fenerbahçe, 28. haftada Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Turkcell Süper Lig'de derbi maçta ezeli rakibi Galatasaray'ı Ali Sami Yen Stadı'nda 1-0 yenen Fenerbahçe, 28. haftada Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular bir süre koşu yapıp, tesislere giderken, diğer oyuncular dar alanda yaptıkları çift kale maçın ardından hücum-defans organizasyonları çalışması yaptı.

Antrenman öncesi teknik heyet, Galatasaray maçının adamları olarak Selçuk, Volkan Demirel ve Alex'in seçildiğini açıkladı. Bu 3 oyuncuyu takım arkadaşları tebrik etti.

İdmana çıkmayan kaptan Alex'e, tesislerdeki havuzda dinlenmeye yönelik program uygulandığı bildirildi.

Öte yandan sakatlıkları süren Emre, Cristian ve Deniz, sahada koşu yapıp, daha sonra salonda ayrı program dahilinde çalıştı. Sakatlığı devam eden Ali ise tesislerde çalıştı.

-DAUM: ''GALİBİYETİN TADINI ÇIKARIN''-

Daum, antrenman öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, takımı kutladı.

Alman teknik adamın, toplantıda şunları söylediği bildirildi:

''Bu galibiyetin tadını çıkarın. Tüm takımı kutluyorum. Bu maçlarda galibiyet golünü atmak çok önemlidir. O yüzden Selçuk'u özel olarak tebrik ediyorum. Volkan da harika işler yaptı. Herkes çok iyi oynadı. Alex takımın beyniydi. Lugano, maçtan önce 'Kişiliğimizi gösterelim' demişti. Öyle de oldu. Yine gol yemedik. Bu sezonda takım olarak oynadığımız en iyi maçtı. Böyle devam edelim.''

-UĞUR BORAL SAHADA ÇALIŞMALARA BAŞLADI-

Sol diz ön çapraz bağlarından 10 Şubat'ta ameliyat olan Uğur Boral, bugün sahada çalışmalara başladı.

Ameliyatın ardından rehabilitasyon çalışmaları sona eren Uğur, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde önce sahada, ardından da salonda ayrı bir programla çalıştı.

-YARIN İZİN YAPACAKLAR-

Daum, Galatasaray galibiyetinin ardından bugün yenileme idmanı yapan oyuncularına yarın için izin verdi.

Sarı-lacivertli futbolcular, 31 Mart Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde, sabah kahvaltısında bir araya gelecek. Futbolcular, kahvaltıdan sonra sabah ve öğleden sonra yapacakları çift antrenmanla Kayserispor hazırlıklarına devam edecek.