Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önceki gün divan toplantısında, "Biz kadroyu kurmak için çok çabaladık, aynı çabayı teknik heyetimizden de bekliyoruz" açıklamasıyla artık sıranın Fatih Terim'de olduğunu üstü kapalı olarak vurgulamıştı.
Ancak bu yaşananların meali ise "bomba artık Terim'in kucağında" olarak yorumlandı. Çünkü gözden kaçırılmaması gereken noktalar arasında kaptan Arda Turan'ın takımdan ayrılmasının yanı sıra bir de gerçekleşmeyen golcü transferi bulunuyor.
Planlarını Arda'nın kalacağı ve kaliteli santrfor alınacağı üzerine kuran Terim'in iki isteği de gerçekleşmezken buna rağmen yapılan açıklamalar, başarısızlık halinde Terim'in kellesini giyotinin altına yatırdı.
YÜK ALTINDALAR!
Son olarak camianın önde gelen isimlerinden Mustafa Sarıgül'ün "Terim'e yağcılık yapan isimler var. Başkan Ünal Aysal sahaya inip kendi mi oynasın?" açıklamaları da Fatih Terim'in yanı sıra onu takımın başına getirmek için çabalayan Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan gibi yöneticileri de bu yükün altına itiyor