İstanbul polisinin bir hırsızlık şebekesine yönelik operasyonundan Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın Şubat ayında evinden çalınan 30 bin Euro değerindeki malzemeleri de çıktı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne gelen Muslera, büyük bir kısmı bulunan malzemelerini teslim aldı.

İstanbul’da Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün 22 adrese ortaklaşa düzenledikleri operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.
Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerle birlikte uyuşturucu madde ve birçok hırsızlık malzemesi ele geçirildi. Şüphelilerden 21’i sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, uyuşturucuyla ilgili kişiler ise narkotik şubeye götürüldü.

Hırsızlık gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerden ele geçirilen malzemeler arasında şubat ayı içerisinde Büyükçekmece’deki evi soyulan Galatasaray Spor Kulübü’nün file bekçisi Fernando Muslera’ya ait malzemeler de bulundu.

Laptop, saat vb malzemelerin Muslera’ya ait olduğunun tespit edilmesi üzerine Muslera, emniyete davet edildi. Kız arkadaşı ve tercümanıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Muslera, buradaki işlemlerinin ardından malzemelerini teslim alıp ayrıldı. Muslera, emniyetten çıkışı sırasında soruları yanıtsız bıraktı.

Mehmet AKTARAN DHA