TOKİ Başkanı Bayraktar, “Başbakan´ın talimatı var... Gereken yapılacak, Galatasaray 2010-11´de maçlarını TT Arena´da oynayacak” sözünü verdi



Yapımı sık sık sekteye uğrayan ve sonunda yeni bir ihale açılmasına karar verilen Türk Telekom Arena’da her şey yoluna giriyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 27 Temmuz’da yapılacak ihale için 5 firmanın dosya aldığını belirterek, “Bu proje devletin projesidir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bu projenin arkasındadır. Açılan ihalede istenilen şartlar yerine getirilmezse, TOKİ bu inşaatı en kısa sürede tamamlayacaktır. Yeni açılacak ihalede stadın yapılma süresi bir yıl olacak. Yani seneye Galatasaray maçlarını burada oynayacak. Eğer ihalede istenilen şartlar yerine getirilmezse, kaynağı hazırladık, biz yapacağız. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Başbakan bize bu iş için parayı bul ve inşaatı yap talimatını verdi” dedi.

Cim Bom para basacak
Galatasaray Başkanı Adnan Polat da, “Gecikme bizi çok etkiledi. TOKİ ile uyum içinde çalıştık ve gerekli özverilerde de bulunduk. Bundan sonra arkaya dönerek ağlamak yerine önümüze bakacağız. Şu ana kadar sözleşmesini yaptığımız 43 milyon Dolar’lık satış var. Hedefimizi 105 milyon Dolar” ifadelerini kullandı.



Forma tanıtımı 27 Temmuz’daSarı-Kırmızılı futbol takımının yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı, 27 Temmuz Pazartesi tarihinde törenle yapılacak. Galatasaray’ın Kalamış Tesisleri’nde saat 20.00’de gerçekleştirilecek törende, iç saha, dış saha ve Avrupa kupalarında tercih edilecek formalar seçkin davetlilerin ve camianın beğenisine sunulacak.

GSMobile ile maça bir -iki
Galatasaray Yönetimi, taraftarlarının ilgisini GSMobile’e çekebilmek için çeşitli kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden, GS yazıp 1905’e gönderen GSMobile üyesi taraftarlar arasından iki kişinin, 23 Temmuz 2009 Perşembe akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Tobol maçını özel futbolcu tribününde izleme hakkı elde edeceği duyuruldu.

Nilay Yiğit Galatasaray’da
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, geçen sezon Panküp TED Kayseri Koleji’nde forma giyen milli oyun kurucu Nilay Yiğit’le 1 yıllık sözleşme imzaladı. 13 Ocak 1979 İstanbul doğumlu Nilay Yiğit, 1.70 metre boyunda ve 97 kez A Milli Takım forması giydi.

fanatik.ekolay.net