Uzun bir süredir Aslan'ın gündeminde bulunan Ganalı futbolcuya, Hollandalı hocadan vize çıktığı öğrenildi. Fransız L'Equipe ise tarafların 4 milyon Euro'ya anlaştığını öne sürdü...



Sarı-Kırmızılı kulübün uzun süredir transfer gündeminde bulunan John Mensah’a, sonunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın da alınması yönünde onay verdiği öğrenildi. Servet ve Gökhan ikilisinin hava hakimiyeti yüksek olmasına rağmen, nispeten ayaklarına hakim bir stoper isteyen Hollandalı hocanın, Ganalı futbolcu hakkında ‘iyi iş çıkarabilir’ raporu verdiği belirlendi.

Ayrılmak istiyordu
Florya’da bu gelişmeler yaşanırken, yüksek tirajlı Fransız gazetesi L’Equipe’ten çarpıcı bir iddia geldi. Gazete, Mensah’ın kulübü Lyon’la, Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığını öne sürdü. 26 yaşındaki stoper, geçen sezon Fransız ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyordu. Mensah, 1.79 boyunda ve 55 kez milli oldu. Aslan daha önce Lyon’dan 5.5 milyon Euro’ya Baros’u, 8.5 milyon Euro’ya da Keita’yı almıştı.

Kaynak Fanatik