Antalyaspor deplasmanı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın dünkü idmanında arka adalesi çeken Arda, çalışmayı yarım bıraktı. Tedavisine başlanan genç yıldızın durumu maç saatinde netleşecek.


Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan basın ve taraftara kapalı idmanla sürdürürken, Arda'dan kötü haber geldi. Çift kale maç sırasında aldığı bir darbe nedeniyle sağ arka adalesinde çekme meydana gelen genç yıldız, çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Kulüp doktorları Arda'nın tedavisine başlarken, Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde netlik kazanacağı bildirildi. Bunun üzerine teknik direktör Rijkaard'ın her türlü ihtimali düşündüğü ve Arda'ya alternatif olarak Keita'yı ilk 11'e alabileceği ifade edildi.

HAKAN BALTA TAKIMLA ÇALIŞTI
Sağ üst adalesindeki ödem nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra dinlendirilen Hakan Balta'nın dün takımla birlikte çalışmalara katılması ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.

GÖKHAN ZAN AMELİYAT OLACAK
Panathinaikos maçında omzundan sakatlanan Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan, Hollanda'da ameliyat olacak. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, yapılan son kontrollerin ardından, doktoruyla kulübün sağlık ekibinin yaptığı görüşme sonucunda Gökhan Zan'ın ameliyat olmasının kesinleştiği vurgulandı. Açıklamada, Gökhan Zan'ın 15 Aralık Salı günü Hollanda'da ameliyata alınmasına karar verildiği belirtildi.

ADNAN POLAT DA AMELİYAT OLUYOR
Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ancak kulüp işlerinin yoğunluğu nedeniyle doktora bile gitmeye vakit bulamayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ses tellerinden ameliyat olmak zorunda. Geçtiğimiz hafta sonu Mardin'de yorucu bir yolculuk yapan Adnan Polat bir günlük dinlenmeye bile fırsat bulamadan sarı-kırmızılı kulübün sorunlarıyla uğraşmaya başladı. Hafta içinde Ankara'ya giden sarı kırmızılı kulübün başkanı, sonrasında yine Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynayacağı maç için bu şehre geçecek. Haftasonu ses tellerinden ameliyat olacak olan Adnan Polat iki gün boyunca kesinlikle konuşamayacak. Ameliyat olduktan sonra 2 gün zorunlu dinlenmesi önerilen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, hemen sonrasında Sturm Graz maçı için takımla birlikte Avusturya'ya uçacak.