Galatasaray ile Kayserispor'un, Ali Turan konusunda sonunda anlaşmaya vardığı, 26 yaşındaki futbolcuyla 2 gün içinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Ara transfer dönemindeki Ali Turan krizi nihayet çözüme kavuşuyor.

Daha önce yapılan görüşmelerden sonuç alamayan ve karşılıklı restleşmelerle gerginlik yaşayan Galatasaray ile Kayserispor, sonunda Ali Turan için mutabakata vardı.

26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray forması giyebilmek adına kadro dışı kalmayı göze alması ve Ankaragücü'nden gelen teklifi geri çevirmesi sonrasında bir kez daha başlayan görüşmelerde, bonservis konusunda büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

"Galatasaray'la artık işim olmaz" diyen Kayserispor'un menajeri Süleyman Hurma'nın da geri adım attığı, Başkan Recep Mamur'un ılımlı tavrı sonucu Galatasaray'ın da teklif yükselttiği ifade edildi.
Cim-Bom'la her konuda anlaşmaya varan Ali Turan'ın iki gün içerisinde kendisini Galatasaraylı yapacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ARA TRANSFERDE BİTMEZSE...
Yine son anda bir pürüz çıkar ve bu transfer Ocak ayında gerçekleşmezse, Galatasaray yönetimi, Kayserisporlu futbolcuyla ön protokol imzalayarak, sezon sonunda bonsenvis bedeli ödemeksizin renklerine bağlayacak.