Turkcell Süper Lig'de haftayı 4-1'lik Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Rijkaard, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, alınan 3 puandan ötürü takımını tebrik ettiğini vurgularken, Çok zor bir maçtı. Kasımpaşa gibi top oynamayı seven, önemli bir ekibe karşı 3 puan kazandık dedi.


UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e elendikten sonra, yeniden motive olmanın zorluğuna değinen Hollandalı çalıştırıcı, Bunu başarmak kolay değildi, ama oyuncularımız motive olmayı bildi. Özellikle maç 1-1'ken her iki taraf da oyunu lehine çevirebilirdi. Oyuncularım büyük fedakarlık gösterdi diye konuştu.

"BAROS VE KEWELL ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DÖNÜYOR"
Rijkaard, Baros ve Kewell'ın gelecek hafta takıma dönecek olmalarıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, bu oyuncuların aralarına dönecek olmasından dolayı mutlu olacaklarını belirtirken, Bu takım için çok iyi olacaktır. Ancak şu bizi yanıltmasın ki, bu iki oyuncunun takıma dönecek olması, hemen 90 dakika oynayacakları anlamına gelmiyor. Bir sakatlıktan dönüyorlar ve eski formlarına ulaşmaları için zamana ihtiyaçları olacaktır ifadelerini kullardı.

KEITA'YA ÖZEL TEBRİK
Frank Rijkaard, Kasımpaşa maçında 2 gol atan oyuncusu Abdel Kader Keita'yı basın toplantısında tebrik etti. Konuşmasında, Keita'yı özel olarak tebrik etmek istiyorum diyen Rijkaard, Kendisi çok iyi bir performans sergiledi ve çok önemli goller attı dedi.
Oyuncularından Jo için, Çok önemli bir santrafor ve kadromda olduğu için mutluyum. İyi oynadığını düşünüyorum diyen Hollandalı teknik adam, sergilediği futbolla bugün alkış alan Giovani hakkında da, Çok yetenekli bir futbolcu. Onun zamana ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Uzun zamandır düzenli oynamıyordu. Biraz zaman ve antrenmana ihtiyacı vardı. Bugünkü performansından memnunum. Fiziksel olarak gayet iyi olduğunu da gösterdi. Şampiyonluk yolunda bize katkısı olacaktır şeklinde konuştu.