Adnan Sezgin, Hollanda'da görüştüğü genç hocaya futbol şubesinde yaşanan değişim hakkında bilgi verirken, ikili alınacak oyuncuları da masaya yatırdı.



G.Saray'da alınan yeni yapılanma kararının ardından futbol şubesinin tek sorumlusu olan Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşmek üzere Hollanda'ya gitti. Sezgin'in, ülkesinde evlendikten sonra kulüpte yaşananlardan uzak kalan Hollandalı hocaya futbol şubesindeki yeni yapılanma hakkında bilgi verdiği ve ikilinin transferler hakkında da görüştükleri öğrenildi. Rijkaard, Sezgin'den Hamburg'un savunma oyuncusu Joris Mathijsen'in alınmasını isterken, Alman ekibinin bu oyuncu için 6 milyon Euro bonservis istemesi transfer ihtimalini azaltıyor.

MATHIJSEN OLMAZSA RAJKOVİC

Mathijsen'in alternatifi ise Chelsea'nin Twente'de kiralık olarak oynayan defans oyuncusu Slobodan Rajkovic. İngiliz ekibi 2005 yılında OFK Belgrad'dan Sırp yıldızı 5.2 milyon Euro'ya transfer etmiş, bu rakam 18 yaşaltında bir oyuncu için ödenen en yüksek bonservis olarak rekorlar kitabına girmişti. Ancak Chelsea'de hiç forma giyemeyen Rajkovic, 2006 yılında geldiği takıma kiralanmış, 2007'de de Alex transferine karşılık bir sezon PSV Eindoven'da forma giymişti. 21 yaşındaki yıldız son 2 sezonu yine Hollanda ekibi Twente'de kiralık olarak geçirirken, G.Saray da aynı yöntemle bu oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

İngiliz iddiası! Nijeryalı Enyeama, Aslan'a doğru

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Leo Franco'dan kulüp bulmasını isteyen G.Saray yönetiminin Nijerya Milli Takımı'nın kalecisi Enyeama ile ilgilendiği iddia edildi. Sport.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre, İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımında oynayan kalecinin menajeri Andreas Muller, G.Saray'ın Arsenal ve West Ham'ın da ilgilendiği kaleci için diğer takımlara göre bir adım önde olduğunu belirtti.

Kaynak: Vatan