Galatasaray taraftarının yönetime tepkisi sürüyor.


TARAFTAR YERİNE POLİS KARŞILADI

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda eden Galatasaray'ı, Atatürk Havalimanı'nda taraftar yerine kalabalık bir polis topluluğu karşıladı.

FUTBOLCULAR SESSİZ

Protesto etmeye bile tek bir taraftarın gelmediği Cimbom yoğun güvenlik önlemleri altında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Futbolcuların ağzını bıçak açmazken bir tek kaptan Arda polis memurlarına "günaydın" dedi.


Fenerbahçe-Paok maçından önce ve sonra çıkan olayların benzerinin Ukrayna'dan turu rakibine kaptırarak dönen Galatasaray'ın Atatürk Havalimanı'nda başına gelmemesi için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Geceyarısı Dış Hatlar geliş bölümünde ilk önce kaptan Arda gözüktü. Ardından da diğer futbolcular. Uçakta kızgın bir taraftar kitlesinin kendilerini havalimanında bekleyeceği tahmini üzerine oldukça gerilen futbolcular kendilerini protesto etmeye bile tek bir taraftarın gelmemesine şaşırdı.

HERKES OTOBÜSE KAPTAN TAKSİYE

Futbolcular ve teknik kadro polisin ve özel güvenlik elemanlarının oluşturduğu kordonun ortasından geçerek kendilerini bekleyen takım otobüsüne binerek Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Otobüse takım kaptanı Arda ile Kulüp Başkanı Adnan Polat binmedi. Polat makam aracını, Arda ise taksiyi tercih etti.

"KÖY TAKIMINA ELENDİK"

Kulübün önünde protesto gösteri düzenlenmedi. Kulüp binasının biraz ilersinde bekleyen ve görüntü alınmamasını isteyen 3 kişilik grup "Bütçemizin 3'te biri bile etmeyen bir köy takımına elendik. Başarısız olacağımızı sezonu geç açmamızdan ve halen gerekli yerlere futbolcu almamamızdan belliydi.

Şimdi kendi ligimize döndük. Başkanımız Adnan Polat ligin kinci yarısına lider olarak girip yeni stadımızda UEFA mücadelesi de vereceğimizi belirtmişti. Polat bizi kandırdı. Polat transfere vereceği parayla stadın üstünü kapatmayı hedefliyor. Ama unuttuğu şey var: ?biz kahvehaneye bile çıkamıyoruz. Gelen geçen bizi yenip gidiyor. Biz de stadımız mı var deyip övüneceğiz. Biz stat değil başarı istiyoruz" dediler.

"2 ADNAN GİTMEDEN BİZE RAHAT YOK"

9 kişi kalan rakibini yenemeyen Galatasaray'da tek suçlunun Başkan Adnan Polat olduğunu belirten grup "Teknik direktörümüz Rijkaard en masum kişi. Adam kimi istediyse almadılar. Slovak Miroslav Stoch'u bile ezeli rakibimize altın tepsiyle sundular. Galatasaray, 2 Adnan gitmeden (Sezgin'i de kast ederek) rahat nefes alamaz. Gazetenizin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı Başkan Adnan Polat olayını biraz daha işlerse Galatasaray doğru yolu bulur" diye konuştular.

(HTSPOR)