Genç sürücünün yaşamını yitirdiği kazada, aracın bagajından polis şapkası, yeleği ve öğretmen kartı çıktı. Ancak sürücü, bu meslek gruplarından değildi...



İzmir'in Bornova ilçesinde, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü Görkem Ortakaya (23) yaşamını yitirdi.
Aracının bagajından polis şapkası, yeleği ve öğretmen kartı çıkan Ortakaya’nın emniyet ve eğitim mensubu olmadığı belirtildi.
Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Ankara Caddesi 94 numara karşısında meydana geldi. Konak’tan Bornova yönüne giden Görkem Ortakaya yönetimindeki otomobil, iddiaya göre plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen başka bir araç tarafından sıkıştırılınca kontrolden çıktı. Ağaca çarpıp takla atan otomobil hurdaya dönerken, araçtan yola fırlayan sürücü Ortakaya öldü.
Hurdaya dönen aracı inceleyen polis ekiplerinin, bagajda polis şapkası, yeleği ve Görkem Ortakaya adına düzenlenmiş öğretmen kartı buldukları öğrenildi. Komşuları, Görkem Ortakaya’nın bir gıda firmasında çalıştığını söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.