CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Gürsel Tekin, partisinin İstanbul'daki ilçe başkanlarının iki ay önce kendisini oy birliğiyle seçtiklerini belirterek, ''O açıdan benim ilçe başkanları ile bir sorunum yok'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Tekin, basın mensuplarının ''İstanbul'daki bazı ilçe başkanlarının kendisinin tekrar il başkanlığına dönmesini istemediği'' yönündeki haberlere ilişkin sorularını yanıtladı.

Haberlere ilişkin bir yorum yapmak istemediğini belirten Tekin, ''Hangi ilçe başkanımız? Hiçbir ilçe başkanımızın ismi yok. İsmi olsa ona göre yorum yapacağım ama hiçbir arkadaşımızın ismi yok. Sayın Genel Sekreterimiz bazı ilçe başkanlarımızı davet etmiş, arkadaşlarımız da davete gitmiş. Bu ilçe başkanları iki ay önce beni oy birliğiyle seçti. O açıdan benim ilçe başkanları ile bir sorunum yok'' diye konuştu.

''Herhangi bir şikayet konusu var mı?'' sorusi üzerine de Tekin, ''Hayır, hayır hiçbir şey söz konusu değil. Ben örgüte bakarım'' dedi.

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'ın Çorlu ve Saray ilçelerine yapacağı ziyaret öncesi geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'da çok sayıda partili tarafından ''Başbakan Kemal'' sloganları ile karşılandı.

Partinin İstanbul İl Teşkilatı'ndan bazı kişiler de Gürsel Tekin lehine sloganlar attı.

Kılıçdaroğlu ve partililer, daha sonra araç konvoyu eşliğinde otobüsle Tekirdağ'a hareket etti.