Merhaba Arkadaşlar;

Bundan yaklaşık 1 sene önce SpellForce 2 Shadow Wars oyununu almıştım, strateji ile aram kötü olmasına rağmen, spellforce kendini bana sevdirdi Gold Edition sürümünü almıştım 25 tl civarı, Sadece Shadow Wars olan hikayesini bitirdim, ciddi anlamda 100 bölüm civarı sürdü Dragon Storm'u pek anlamadım, ingilizcem fazla iyi olmadığı için ama yinede videolardan yapmaya çalıştım sonra baktım beceremeyecez tadında bıraktım.


Şimdi tekrar düşünüyorumda, SP severler ile hamachi üzerinden oynayabiliriz. Şuanda bende Gold Edition mevcut halen daha odamı süsler Shadow Wars veya Dragon Storm atmak istiyen arkadaşlar ile hamachiden buluşalım.


Unutmadan şunuda söylemek istiyorum, Demons of the past sürümü bende Access Violation diye bir hata veriyor ? bunu çözemedim ne yazık ki, üzücü bir durum ama ondada Survival modu atmak istiyen arkadaşlarıda beklerim. tabi benim oyunu indirmem gerekiyor hali hazırda var. henüz daha Demons of the past sürümünü bulamadım mediamarkt,teknosa, vs gibi yerlerde gelse alıcamda yok galiba bizde torrent'e tamah ediyoruz ^-^

Evet diyeceklerim bu kadar hamachi adresimi veriyorum. istiyen arkadaşlar ile oynayabiliriz.


Hamachi: SP-4ever
Şifre: 123