Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir arşivimde bulunan bir oyun ile ilgili bir inceleme yazıcağım. Oyunumuz Uefa Champions League 2004-2005 Eveet, oyunumuzu açtık ve karşımızda güzel bir sahne geliyor. Şampiyonlar liginin maçlarından kısa bir süre bir kaç şut izleyeceğiz ve muhteşem Şampiyonlar Ligi şarkısı sizi havaya sokacak. Geldik menümüze. Gerçekten çok şık bir menü çıkıyor karşımıza. Önceki oyunlarına göre daha güzel bir menü olmuş. Özellikle önceki oyunlarda seçeneklere tıklamak oldukça zordu hatta bazen bir işkence haline gelebiliyordu ve artık bu ortadan kalkmış. Şimdi sırada modlarımız vaaar.

Play Now: Anında ligleri ve takımları seçip maça başladığımız bölüm. Tanınan ligler oyunda lisanslı olarak mevcut. Bir kaç ligleri olmayan takım ise Rent Of World liginde birleştirilmiş.
The Season: Eveet geldik benim en sevdiğim bölüme The Season. Seçeneğe tıkladığımızda karşımıza hemen zorluk seçme ekranı çıkıyor. Zorluğumuzu seçtik ve ardından takımımızı seçiyoruz. İlk görevimiz Maçı kazanmak. Görevin kolay olduğuna bakmayın. Seçeceğiniz takım çok önemli. Barcelona,Real Madrid,İnter gibi takımları seçeceksiniz sizde benim gibi ama seçtiğiniz takım ne kadar iyiyse oyun o kadar zorlaşıyor. Real Madrid'le Espanyol'u yenemediğimi hatırlarım. Ona karşın Lazio ile İnter'i yendim. Neyse bunları geçelim. İlk görevimizi yaptık ve bir kaç maç daha yapacağız ardından transfer sezonu. İşte burada biraz sıkıntı var. Sizi illa transfer yapmanız için zorluyorlar. Hatta mevkileri bile kendileri seçiyor. Size başta belirli bir miktar para veriyor ve oyuncu satarak bu parayı arttırıyorsunuz. Bir forvet satıp hemen en pahalıyı almak yok. Her zaman sattığınız futbolcudan daha iyisini almak zorundasınız. Ezik aliyim yedekte dursun demeyin çünkü ilerki görevlerde başkan bunları oynatmanızı hatta 1 gol bile atmasını isteyebilir. Bu arada bir sezon 50 bölümde oluşuyor ve en son bölümde şampiyon oluyorsunuz. Şampiyon Oluncaki intro çok güzel. Sizi havalara fırlatıyorlar falan.
Game Modes:
Tournament: Bildiğiniz turnuva. Pek bir özellik yok.
My Uefa CL: Takımlarınızı kendiniz seçiyorsunuz ve gerisi turnuvayla aynı.
Practice: Adındanda anliyacağınız üzere kornerler,frikikler hakkında çalışabileceğiniz yer.

Anlattığım gibi herkesin arşivinde olması gereken bir oyun.