Nokia uygun fiyat kategorisinde piyasaya sürdüğü Nokia 101 ve Nokia 100 telefonlarıyla, bir milyar tüketiciyi daha cep telefonlarıyla bilgi ve eğlenceyle buluşturuyor.

Nokia’nın çift SIM kartlı telefonu Nokia 101, kullanıcıların iki farklı telefon operatörüne aynı anda bağlanarak görüşme yapmasını ve mesaj gönderip almasını sağlıyor. Nokia SIM yöneticisi, kullanıcıların görüşme yapacakları ya da mesaj gönderecekleri SIM kartı seçmelerine yardımcı olurken, aynı anda birden fazla telefona ihtiyaç duymadan kapsama alanında kalmalarına ve masraflarını azaltmalarına olanak tanıyor. SIM yöneticisi aynı zamanda kullanıcıların beş adete kadar olan SIM kart kayıtlarını telefonda saklıyor ve her SIM ayarını isim ve logolar atayarak kişisel hale getirmelerini mümkün kılıyor.
Nokia 101, FM radyosunun yanında dahili MP3 çalara ve 103 fonluk hoparlöre sahip. 16GB microSD hafıza kartı desteği sunarak kullanıcıların müzik koleksiyonlarını yanlarında taşımalarına olanak tanıyor.
Nokia 100, telefonda konuşmak ve mesaj göndermek için uygun fiyatın yanında dayanıklılık, uzun ömür, basitlik ve kolaylık arayanlar için mükemmel bir seçenek. Nokia 100, Nokia’nın renkli ekrana sahip en uygun fiyatlı telefonu. Yeni ve çekici menü sisteminin sunduğu eğlence ve okunması kolay ikonlar kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Nokia 100’de aynı zamanda ister evdeyken ister hareket halindeyken en sevilen müzik istasyonlarını dinlemeyi olanaklı kılan FM radyo özelliği de bulunuyor.
Nokia Cep Telefonları İdari Başkan Yardımcısı Mary McDowell, “Bilgiye erişimlerini sağlamak istediğimiz, cep telefonu kullanmayan bu bir milyar kişi için cep telefonu satın almanınönemli bir yatırım olduğunu biliyoruz. Hem harika özellikler sunan hem de dayanıklı bir cep telefonu almak istiyorlar” şeklinde konuşuyor. “Nokia 101 ve Noki 100 kendisegmentlerinde bu fiyat aralığında bulunmaz birer deneyim sunuyor.”
Aralık ayında Türkiye’de satışa sunulan Nokia 101’in siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunuyor ve cihaz yaklaşık 239 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile kullanıcılarla buluşuyor.
Nokia 100 ise yine Aralik ayında yaklaşık 225 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile piyasaya sürüldü. Nokia 100’ün pembe, açık ve koyu mavi renk seçenekleri bulunuyor.
Nokia 100 Nokia 101