Toplam 9000 metrekare alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim, İstanbul’daki ilk Apple mağazasını, İstiklal Caddesi’nde bulunan Demirören İstiklal AVM’de 23 Aralık 2011 Cuma günü açacağını duyurdu.
Teknoloji devi Saturn Taksim, tasarımın, hızın ve teknolojinin liderlerinden Apple ailesinden Mac, i-pod, i-pad, i-phone ve tümApple aksesuarlarını geniş bir yelpazede 50 metrekarelik Apple mağazasında sunacak.
Müşteriler, iPad 2 ve MacBook Air, MacBook Pro ve iMac gibi ödüllü Apple ürünlerinin yanı sıra çok çeşitli aksesuarlar ve Mac-uyumlu yazılımları özel eğitimli uzmanların yardımıyla satın alabilecekler.
Media-Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan “İstanbul’daki ilk Apple mağazamızı açmaktan büyük heyecan duyuyoruz” diyerek şunları ekledi: “Yeni Apple mağazamız ziyaretçilerineiPad 2 ve Mac başta olmak üzere her türlü alışverişte birinci sınıf bir deneyim sunacak. Uzman yardımı alabilmenin yanı sıra, iPad 2 ve Mac hakkında daha fazla bilgi almak isteyen müşteriler, çeşitli ürünler için hazırlanan günlük demo’lardan cihazların temel özelliklerini öğrenebilecek, farklı proje türlerinin nasıl yaratılabileceğine yönelik gösterimleri izleyebilecek ve yeni beceriler edinebilecekler.”
Saturn Taksim’de yer alan Apple mağazasında müşteriler, iPad 2 ve Apple masaüstü ve dizüstü bilgisayarların tüm serileri hakkında rehberlerin eşlik edeceği bilgilendirme görüşmelerine katılabilecekler ve Mac sahiplerinin yaptığı yaratıcı projeleri keşfedecekler. Müşteriler, müzik yapmak, Hollywood ayarında filmler ve profesyonel görünümlü web sitelerihazırlamak, akraba ve arkadaşlarla videolu sohbetler yapmak, bir blog üzerinden yazılarını paylaşmak ve çok güzel fotoğraf albümleri hazırlamak gibi projeleri hazırlamak içinMac’lerin ne kadar harika bir çözüm olduğunu öğrenebilecekler.