Öncelikle Herşeyden Önce, Böyle Güzel Bir Anlatım Yaptığı İçin Polat'a ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM!
Arkadaşlar aşağıda, MotoGP 3'ü GameRanger'den oynamayı resimli yolla anlatılmıştır..
Aynısınız siz MotoGP 2'ye uygulayabilirsiniz..
İlk Önce Oyuna BağlanabiLmemizi Sağlayan GameRanger Programımızı Açıyoruz....
Eğer GameRanger Programı Oyununuzu Daha Görmediyse Edit'ten Options'u Seçiyorsunuz Oyunu Programa Gösterecez...
Sonra Soldaki Listeden Oyunu Seçip Bilgisayarınızda Kurulu Olduğu Yerden Oyunun Exe'sini Tanıtıyorsunuz...
Daha Sonra Odamızı Kuracaz...Odayı Kurmak İçin Sağ Üst Köşede Bulunan Host'a Tıklıyoruz....
Açılan Sayfada Game'e Oyunu Belirtiyoruz Kaç Oyuncu Olmasını İstiyorsanız Oyunu Ayarlıyosunuz ve Eğer Şifre Koymak İsterseniz Şifrenizi Koyup Ok'a Basıyorsunuz...Eğer Sadece Arkadaşlarınızın Girebilmesini İstiyorsanız Odaya ; Allow Friends Only 'e Tik Atın ve OK'a Basın...
Odamız Açıldı Oyuna Beraber Gireceğimiz Kişiyi Bekliyoruz....
Beklediğimiz Kişide Kurduğumuz Odamıza Geldi...Start'a Basıyoruz ve Oyun Kendiliğinden Açılıyor Siz Önceden Oyunu Felan Hiç açıp Uğraşmıyorunuz...
Oyunumuz Otomatikmen Kendisi Açıldı...Gireceğiniz Şeçeneği Seçip Enter'e Basıyoruz...
Tekrar İstediğimiz Seçeneği Seçip İlerliyoruz...
Yarışacağımız Yolu Seçip Enter'a Basıyoruz....
İşte Oyunu Kurduk ve Arkadaşımızda Oyuna Girdi Ender'a Basıp Oyunu Başlatıyoruz...
İşte Yarış Başladı ! Go Go Go ! Başla !
Yarışı TamamLadık..ßen 3. Oldum Bana Eşlik Eden THEGODFATHER 12.ydi Sanırım
Yapımda Bana Eşlik Eden THEGODFATHER'e de Teşekkür Ederiz...
By PoLat ...
Herkese İyi Eğlenceler...:)
_____
Paylaş