Kendine gel Hido!

Daha önce resmini çekmek isteyen hayranına tepki gösteren Toronto'nun yıldızı Hidayet, “Performansınızın sırrı nedir?” sorusuna, İngilizce'de testis anlamına gelen 'top' cevabını verdi.




NBA’de Toronto Raptors forması giyen Hidayet Türkoğlu, takımının New York Knicks’i yendiği maçın ardından verdiği röportajla Kanada’yı karıştırdı. New York potasına 26 sayı atarak maçın yıldızı olan Hido, muhabirin, “Bu performansınızın sırrı nedir?” sorusuna, “Top” cevabı vermesi, gündeme bomba gibi düştü. İngilizce argoda ‘testis’ anlamına gelen kelimeyi kullanması sonrası ülke basını, bir kez daha Hido’ya yüklendi. Daha önce de Hido, bir gece kulübünde resmini izinsiz çeken hayranına gösterdiği tepki sonrası, eleştirilmişti.

Öte yandan NBA’deki diğer lejyonerlerimizden Mehmet Okur, Utah Jazz’ın sahasında Dallas Mavericks’i 104-92 yendiği maçta, 11 sayı kaydetti. Memo, ayrıca 6 ribaunt
ve 2 asistle oynadı. Milwaukee Bucks’ın deplasmanda Miami Heat’i 97-81 yendiği mücadelede Ersan İlyasova ise, 3 sayı, 2 ribaunt ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kobe tarih yazdı...

LA Lakers’ın, Memphis’e 95-93 yenildiği maçta 44 sayı atan Kobe Bryant, 25 bin 208 sayıyla kulüp tarihinin en çok sayı atan oyuncusu oldu.