PES 2012 3DS


Pro Evolution Soccer 2012'nin 3DS sürümü için henüz bir çıkış tarihi olmasa da, Konami oyunun 3DS sürümüne ayrı bir özen gösteriyor. Bugün Konami, PES 2012'nin 3DS sürümünden yeni bilgileri yayınladı.


Yapılan açıklamaya göre PES 2012'nin 3DS sürümü, platformun bütün nimetlerinden yararlanacak. Wireless ve Nintendo'nun Wi-Fi özelliklerini kullanarak online maçlar yapabiliyorken, platformun StreetPass özelliği de PES 2012'de kullanılabilir olacak. StreetPass özelliğiyle birlikte oyuncular, Master League modundaki kayıtları birbirlerine aktarabilecekler.


Ayrıca oyunun 3DS sürümü için açıklanmış özellikler sadece bunlarla sınırlı değil. Geçtiğimiz seneye göre 2012 sürümünde, kameraların bakış açıları geliştirilmiş ve 3D özelliği de aktif hâle getirilmiş. Oynanabilirlik açısından diğer geliştirmeler de mevcut.


PES 2012'nin 3DS sürümünün modlarında, diğer platformlara oranla bir kısıtlama da bulunmuyor. Lisanslı UEFA Şampiyonlar Ligi ve Copa Libertadores modu, Master League, Become a Legend, lig veya kupa düzenleme, serbest alıştırma ve oyuncu düzenleme modları, PES 2012'nin 3DS sürümünde aynen bulunuyor.