Playstation 3'ün bu seneki bomba yapımlarından Uncharted 3'ün çıkışına çok az bir süre kaldı. Oyunu önceden inceleyebilen dergilerin inceleme notlarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise sıra, resmi Playstation dergisinde.


Resmi Playstation dergisinin İspanya ayağının yaptığı incelemede Uncharted 3'e 10 üzerinden 9.8 puan verildi. İncelemede oyunun grafiklerine, seslerine, oynanışına, uzunluğuna, online seçeneklerine, performansına teker teker 9.8 puan verilmiş.




Grafik kısmında oyunun ışıklandırmasının her yönden harika olduğu, fiziksel öğelerin ve karakter animasyonlarının hayran edici olduğu belirtilmiş. Seslerde ise, senaryo kısmının hafızalarınızdan çıkaramayacağınız melodilere sahip olduğu yazılmış.


Oynanış kısmında Uncharted 3'ün çatışma sistemini geliştirdiği, artan bulmacaların oyunu daha keyifli kıldığından bahsediliyor. Ayrıca oynanış kısmına dahil olan uzunluk sekmesinde, oyunun senaryo seçeneğinin 10 ile 12 saat arasında bir oynanış süresine sahip olduğu ve 22 bölümden oluştuğu yazılmış.


Senaryo kısmının yanısıra co-op ve multiplayer seçeneklerinin sizleri uzun saatler boyunca rahatlıkla oyalayabileceği belirtilirken, incelemenin performans bölümünde PS3 donanımlarında Uncharted 3 gibi başka bir oyunun görülmesinin zor olduğuna değinilmiş.


İncelemenin son cümlelerinde ise Naughty Dog'un uzun yıllar oynanabilecek bir başyapıt sunduğu, diğer yapımcıların Uncharted 3'ün üstesinden gelmesinin epey zor olduğu belirtiliyor.