Pes 6 Oyundan Resim ve Video Görüntüleriniz
Paylaş
Mesaj AhG_37 tarafından (16-02-2013 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
Merhaba ben Goethe. Daha önce de gelmiştim.
Mert kardeşimle oynadığım maçtan görüntüler ilk golüme dikkat zevkli bir maçtı.
http://tr.xfire.com/video/1f6110/
Mesaj AhG_37 tarafından (16-06-2014 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: xfire link'i düzeltilmiştir.
Mesaj AhG_37 tarafından (16-06-2014 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: xfire link'i düzeltilmiştir.
Mesaj AhG_37 tarafından (16-06-2014 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: xfire link'i düzeltilmiştir.
GameRanger nick: mmaniac -Xfire nick: mmaniac -Hamachi nick: mmaniac -Turnuval nick: mmaniac -Sonra bulamadım demeyin nick : mmaniac
Stad yaması kitserverdan stad Berlin olimpiyat çimlere dikkat :) İsteyen olursa paylaşırım :)
Mesaj AhG_37 tarafından (16-06-2014 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: xfire link'i düzeltilmiştir.
...Her Link ÖLümü Tadacaktır...
EjderNetwork
E-Mail | ejdernetwork@live.com
Facebook | İbrahim ÖZDOĞAN
Bitefight s20 Profilim
FIFA 12 Aldığım Sonuçlar
ea.com/ERD1
My Crysis: ERD1
Origin ID: ERD1-TR
Pes 2006 Şampiyonluklarım
IbRaCaDaBra Cup
Corleone Cup
Miras Değil Alın Teri Kupası
İLginç bi istatistikdi Bi maçda galatasarayı aldım ibo barçayı aldı 3-0 dan çevirdim 4-4 yaptım penaltılara kadar gitti ve yendim![]()
![]()
Mesaj nooxn tarafından (01-02-2010 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
Bitefight s20 Profilim
FIFA 12 Aldığım Sonuçlar
ea.com/ERD1
My Crysis: ERD1
Origin ID: ERD1-TR
Pes 2006 Şampiyonluklarım
IbRaCaDaBra Cup
Corleone Cup
Miras Değil Alın Teri Kupası
Turnuval Bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.
Web sitemizi kullanmaya devam ederek, turnuval.com hizmetlerini sizlere daha iyi sunabilmek amacıyla kullandığımız cookie'ler (çerezler) ve kişisel verilerinizle ilgili Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz.