Çekimlerine Pittsburgh'da devam eden The Dark Knight Rises'ın setinden yeni kadro fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Resmi olmayan bu fotoğrafta, yönetmen Christopher Nolan'ın bir önceki Başlangıç (Inception) filminde de beraber çalıştığı Joseph Gordon-Levitt ve Marion Cotillard'ı yan yana görüyoruz. Kollarını bağlamış ve muhtemelen kostümlü halleriyle gördüğümüz ikili pürdikkat sette olan biteni izliyor...

Gordon-Levitt filmde Komiser Gordon'un (Gary Oldman) özel yetkilendirdiği Gootham polisi John Blake'i canlandıracak. Teaser fragmandan da anlaşıldığı gibi hastanede ölüm kalım savaşı veren Gordon'un hali düşünüldüğünde, John Blake'in filmindeki ağırlığı daha da bir önem kazanıyor.

Bruce Wayne'in Wayne Enterprises'la olan bağını yeniden kuracak olan kurul üyesi Miranda Tate'i canlandıracak Cottilard'ın ise, filmde, Anne Hathaway'in canlandırdığı Kedikadın'la birebir dövüştüğü bazı sahnelerin olduğu da gelen bilgiler arasında.

Bu iki karakterin Batman efsanesinden bağımsız, bizzat yönetmen Nolan tarafından filme eklendiğini de son olarak hatırlatalım.