Türkiye’nin tek oyun mağaza zinciri OverGame, Kozzy AVM’de Pro Evolution Soccer 2011 turnuvası düzenliyor.

Uzun yıllardır ülkemizde bir tutku haline gelen Pro Evolution Soccer 2011’in turnuvası 13 Kasım 2010 Cumartesi günü, 12:30 - 17:30 saatleri arasında Kozzy AVM’de yapılacak. Futbol heyecanını yeşil sahalardan ekranlara taşıyacak olan Pro Evolution Soccer 2011 turnuvası, oyun ve futbol meraklılarını Ataköy Plus AVM’de buluşturacak.

Dünya yıldızlarından oluşan takımlarla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak katılımcıları turnuva sonunda büyük ödüller bekliyor. Pro Evolution Soccer 2011 turnuva birincisi PSP sahibi olurken, ikinci Pro Evolution Soccer 2011’in PS3 versiyonunu, üçüncüyse Pro Evolution Soccer 2011’in PC versiyonunu kazanacak.

Oyun severler Pro Evolution Soccer 2011 turnuvasını 40 inç Sony televizyonlarda ve uzun süre sıra beklemeden oynayabilecekler, ayrıca PlayStation Move ile eğlenceli deneyimler yaşayacak, Electronic Arts'ın en yeni oyunlarını deneme ve oynama imkanı bulacak, Electronic Arts oyunlarını satın alanlar, yine Electronic Arts'tan özel hediyeler kazanacaklar. Katılım şartları için www.overgameweb.com veya www.facebook.com/overgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.