Güç ve soğutma sistemlerinin dev adı APC, UPS enerji raporlaması sunan yeni yazılımını sundu!








Kritik güç ve soğutma sistemlerinde önde gelen APC by Schneider Electric, BT ekipmanları için enerji raporlaması sağlayan ilk kesintisiz güç kaynağı (UPS) yazılımı PowerChute Kurumsal Sürüm 9.0'u sundu.

PowerChute Kurumsal Sürüm 9.0, UPS bazında gerçek tabanlı enerji sunarken maliyet ve karbon emisyonu raporlamasıyla kullanıcıların güç tüketimini kontrol etmesini sağlıyor. Koruduğu ekipmanın enerji karlılığını ve masraflarını, kullanılan yerel para birimine dönüştüreren PowerChute 9.0, enerjiyi Smart UPS'nin KWh cinsinden hesaplıyor.

Kullanıcılarının güç tüketimi masraflarına ve yan ürünlerine netlik kazandıran PowerChute Kurumsal Sürüm, tüm Smart UPS ürünlerinin kullanımını en üst seviyeye çıkartıyor ve enerjilerini en yüksek verimde kullanma olanağı sağlıyor. Aynı zamanda programlı kapatma ve yeniden başlatma özelliğine sahip olan PowerChute 9.0, beş Smart-UPS'ye kadar UPS izleme ile merkezi risk değerlendirme raporlamasına olanak tanıyor. Kullanımda olmadıkları zaman sunucuların gücünü kapatma gibi basit özelliklerle yüksek fonksiyonellik kazanan sistem, çalışma masraflarını ve karbon çıkışını azaltmak için kullanıcılarına çeşitli kolaylıklar sağlıyor.
"Risk ihtimalini ortadan kaldırıyor"






APC Ev ve Kurumsal Ağlar Başkan Yardımcısı Dave Johnson:

"Powerchute Kurumsal Sürüm 9.0, enerji yönetiminde risk ihtimalini ortadan kaldırıyor"

PowerChute Kurumsal Sürüm 9.0'ın sunduğu verimli teknolojik özellikler hakkında bilgi veren APC Ev ve Kurumsal Ağlar Başkan Yardımcısı Dave Johnson, "Kullanıcılarımız PowerChute 9.0 ile ilk defa tüketilen enerjiyi, bu enerjinin maliyetini ve Smart UPS tarafından korunan sistemin ürettiği karbonu takip edebiliyor. PowerChute 9.0, enerji yönetiminde risk ihtimalini ortadan kaldırarak korumanın da ötesine geçiyor." dedi.

PowerChute Kurumsal Sürüm 9.0 ile kullanıcılar ekipmanların kapanıp yeniden başlatıldığı kesin sırayı yapılandırabilirken daha fazla kritik sunucu daha uzun süre çevrimiçi kalıyor. Kullanıcılar aynı zamanda, çalışma süresini korumak için belirli şartlar altında kritik donanımı kapatabiliyorlar ve bu gelişmiş özellik ile kritik donanım için daha fazla fonksiyonellik sağlıyorlar.

APC'nin ödüllü Smart-UPS serisi,

BT Yöneticileri tarafından tercih edilen seri olmaya devam ediyor

Sunucular, depolama ekipmanları ve ağlar için en popüler UPS cihazlarından oluşan APC'nin ödüllü Smart-UPS ürünleri serisi; şebeke düzeyinde temiz ve güvenilir güç sağlarken kritik verileri ve ekipmanları güç sorunlarından korumak konusunda yüksek güvenlik sağlıyor. Smart-UPS ailesi, rafa monte edilebilen yeni beşinci nesil modelleriyle gelişmeye devam ediyor.

APC Smart UPS ailesi, teknolojisine, sinüs dalgası çıkışı, otomatik gerilim düzenlemesi, seri/USB haberleşme ve şebeke yönetilebilirliğini ekliyor. Smart-UPS, satılan 20 milyondan fazla üniteyle, BT Yöneticileri tarafından tercih edilen seri olmaya devam ediyor.