IFA fuarında yeni 3D canavarlarını tanıtan dev şirketin iPhone sahiplerine de bir sürprizi vardı...




Geçtiğimiz yıl 3D teknolojisinin yeterince yaygınlaşmadığından dolayı 3 boyutlu görüntü sunan projektör piyasaya sürmeyen Epson, bu yıl 3D konusundaki orucunu bozarak yepyeni modellerle IFA'yı feth etti. Kablolu ve kablosuz farklı modellerinde aktif 3D teknolojisini kullanan firma, piyasadaki en iyi 3 boyutlu projektörleri ürettiği konusunda epey iddialıydı.

Geleneksel 240 Hz 3D projektörlerin yerine 480 Hz projektörleri hayata geçirdiğinin alını çizen Epson, çok daha kaliteli renkler, daha yüksek parlaklık ve titreşimsiz bir 3D keyfi ile beğenimizi kazandı. Full HD 3D görüntü yansıtabilen yeni projektörlerinden biri de kablosuz olan Epson, kablo gereksinimi ve görüntü kaybı olmadan da projektörünüze görüntü aktarmanızı mümkün kılıyor.

Firmanın en çok dikkat çeken ürünü ise şüphesiz iPhone, iPod ve iPad bağlamanızı mümkün kılan MG-850HD model projektörüydü. iOS işletim sistemli cihazınızdaki içeriği doğrudan projektöre yansıtmanızı mümkün kılan bu modeli ve diğer modelleri galerimizde bulabilirsiniz.