Nereden çıktı bu gizemli cep? İnternette ortaya çıkan bu fotoğraflar kafaları çok karıştırdı!

Alışılmadık bir tasarımı var



MaxPDA'nın ortaya çıkardığı bu cihazın BlackBerry Bold 9980 olduğu iddia ediliyor. Daha çok bir prototipe benzeyen cihaz, 9900 ile aynı pile, portlara, sensörlere ve düğmelere sahip.

Cihazın tamamen bir Çinli kopya olması da ihtimal dahilinde. Yine de cihaz, keskin çizgileri, gri ön yüz ve siyah desenli arka yüzüyle dikkat çekiyor. Cihazın üst tarafındaki "Proceeding" ("ilerlemek") kelimesi ise büyük harflerle yazılmış ve belki de cihazın bir prototip olduğunun kanıtı.




















Gerçek mi, sahte mi?



Satıcı, üç prototipi sattığını söylüyor


Engadget'in cep telefonunun sahibiyle yaptığı görüşmeye göre bu garip cihazın üç prototipi satılmış bile. Satıcıya göre bu "9980" modeli, piyasaya sınırlı sayıda sürülecek ve bir elmas muamelesi görecek.

BlackBerry Bold 9980 olduğu iddia edilen cihazın fotoğraflarını galerimizde yakından inceleyebilirsiniz. Yayınlanan fotoğraflarda dikkatimizi çeken bir nokta da telefonun ekranında görünenlerden çok, kendisine odaklanılmış olması. Sizce bu cep, gerçek mi, yoksa yine Çinlilerin ortaya çıkardığı kopya ceplerden bir tanesi mi... Kararı size bırakıyoruz.