Rockstar’dan Xbox One ve Playstation 4 için yeni bir oyun geliyor.
GTA serisinin yaratıcısı Rockstar’ın yeni nesil oyun konsolları için yeni bir oyun üzerinde çalıştığı hakkında gelen haberler Xbox One ve Playstation 4 sahiplerini heyecanlandırmaya yetti. Rockstar’ın yeni nesil konsollar için ortaya çıkaracağı yeni oyunun en iyi ihtimalle 2015 yılının Mart ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.



Rockstar’ın yeni nesil oyun konsolları için çıkaracağı yeni oyunun adı ve konusu hakkında ise henüz yapılan bir açıklama bulunmuyor. Öte yandan Playstation 4 ve Xbox One sahiplerinin merakla beklediği bir diğer konu GTA V’in yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceği. Bu konuda da şirketten yapılan herhangi bir açıklama bulunmuyor.
Çıkan söylentilere göre Rockstar’ın yeni nesil konsollara özel olarak çıkaracağı oyunun Bully 2 veya Red Dead Redemption 2 olabileceği söyleniyor. Bu noktada Bully 2′nin haklarının çoktan alınmış olması oyunun yeni nesil konsollara gelecek yeni Rockstar oyunu olma ihtimalini yükseltiyor.
Rockstar’ın GTA V’i Playstation 4 ve Xbox One’a getirmesi beklenirken gelen yeni oyun iddiası konsol oyuncularını oldukça heyecanlanıyor. Bu noktada şirketin bir süpriz yapıp yeni oyunu ile birlikte GTA V’i yeni nesil konsollara getirebileceği ihtimali oldukça heyecan verici bir söylenti olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak : scroll