Blizzard’ın son derece başarılı giden kart oyunu Hearthstone, yeni ek paketini almak üzere. Peki yeni paketin içeriği ne olacak?
Son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından biri olan Hearthstone, bundan birkaç ay önce Curse of Naxxramas paketiyle beraber oyuna çok sayıda ek kart eklemişti. Blizzard’ın tüm oyunlarında yaptığı gibi Hearthstone’u da sürekli “oynanır” şekilde tutmak için sürekli yenilikler getirmeye devam ediyor. Muhtemelen Cuma günü başlayacak olan Blizzcon’da tanıtılacak olan yeni ek paketin adının ortaya çıktığı söyleniyor.



Oyunda çok az sayıda Naga kartının bulunduğunu farketmişsinizdir. Çok nadir kullanılan bir Darkscale Healer ve sadece oyun başında oyunu öğretmek amaçlı verilen görevlerden karşımıza gelen Illidan Stormrage’in gönderdiği Naga Myrimidon. Söylentilere göre Blizzard, Eye of Azshara ismini Avrupa’da tescilledi. Demek oluyor ki firma, bu ismi yeni bir ek paketined kullanıyor olacak. WarCraft evreninde yer alan Azshara karakterini göz önünde bulundurunca, bunun ya World of WarCraft’a ya da Hearthstone’a geleceğini söyleyebiliriz. WoW’un yeni ek paketi Warlords of Draenor adıyla piyasaya çıkmak üzereyken firmanın bu ismi WoW için tescil ettirmesi çok da olası görünmüyor. Bu durumda bu ismin Hearthstone’da kullanılacağını varsayabiliriz.
Naga ırkının en önemli karakterlerinden olan Azshara ile beraber oyunculara 100 yeni kart sunacak olan Hearthstone’a pek çok Naga kartı eklenebilir. Kesin bilgiyi muhtemelen Cuma ve Cumartesi gününü kapsayacak olan Blizzcon etkinliğinde göreceğiz. Bakalım Blizzard şapkadan başka neler çıkaracak.