ASUS’un dokunmatik Tablet PC'si ilk kez Electro World’de...

ASUS’un yeni tablet PC’si Türkiye’de ilk kez Electro World’de satışa sunuluyor. Asus EeePC T101 MT Netbook 4 Mayıs tarihinde 949 TL ile raflardaki yerini alacak
Müşterilerine en yeni elektronik ürünleri, en uygun fiyat , en fazla çeşit ve en iyi hizmet bütünlüğü ile sunan Electro World, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde analiz ederek muhteşem fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Türkiye’de bir ilk olacak olan ASUS netbook ailesinin en yeni ve en son teknoloji ile geliştirilmiş üyesi EeePC T101 MT’yi 4 Mayıs tarihinde müşterisiyle buluşturmaya hazırlanan Electro World, son teknolojiyi takip eden müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
ASUS’un yeni netbook’u EeePC T101 MT , özel kalemi ile tablet olarak da kullanabileceğiniz, dokunmatik ekran deneyimini kolaylıkla yaşayabileceğiniz, LivCam 4x Digital Zoom WebCam’i ile kesintisiz video konferansları yapabileceğiniz ve incecik 10.1” boyutundaki ekranı ile hem ergonomik hem de işlevsel.

EeePC serisi ile Türkiye’ye ikinci PC kavramını yerleştirmeyi amaçlayan ASUS’un en genç üyesi T101 MT, farklı senaryolar için özel tasarımıyla üstün performansa sahip. Asus netbook; görüntü yönlendirme özelliği ile interneti her açıdan keşfetmeniz için bir pusula, yüksek kaliteli Stylus kalemi ile üzerine notlar alabileceğiniz bir e-kitap ve ASUS’a özel yazılımlarıyla Windows 7 deneyimini kusursuz bir şekilde yaşayabileceğiniz bir Tablet PC olma özelliği taşıyor.

10.1” boyutundaki dokunmatik ekranı ve kişisel PenWrite teknolojisi ile kullanıcılarının avuçlarını ekrana değdirerek yazmaları halinde bile yazılarında herhangi bir kesinti olmamasını garanti eden T101 MT, 256 farklı seviye kalem vuruşunun baskı hassasiyetini tanıyarak imzanızı atmanıza ve çizimlerinizi yapmanıza olanak tanıyor. Ayrıca kolayca geçiş yapabileceğiniz Parmak ve Kalem modları ile o anki ihtiyacınızı karşılamaktaki ustalığı ile netbook teknolojisinde yeni bir çağ başlatıyor.
ASUS’un zekice tasarlanmış yazılımları Eee Docking, @Vibe, FotoFun ve TouchGate ile bir netbooktan beklenen her şeyi fazlasıyla karşılıyor.