Toshiba SL Serisi İlk Windows 7 uyumlu LED TV…

Toshiba’nın arkadan aydınlatmalı LED TV’leri SL serisi parlak görüntüleri ve incelikleriyle göz alıcı.

TNB A.ş – Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Avrupa’daki ilk Windows 7 uyumlu LCD televizyonlar olan yeni SL 733 serisini duyurdu. DLNA® sertifikalı ve enerji tasarrufu sağlayan Edge LED arka ışıklandırma teknolojisi özelliğine sahip. Yeni ürünler fiyata duyarlı ancak kaliteden ödün vermek istemeyen tüketiciler için tasarlandı.
Toshiba’nın MetaBrain chipi ile güçlendirilen SL 733 serisi televizyonlar Resolution+, AutoView ve saniyede gösterilen görüntü sayısını iki katına çıkarark hareketlerdeki bulanıklığı yok eden Active Vision M100 HD (100Hz) Motion Enhancement özelliklerinden dolayı üstün görüntü kalitesine sahip.

Tüm ürün segmentlerinde LED arka ışıklandırma mevcut. Toshiba Bilgisayar Sistemleri TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada: "SL 733 serisi ile, Toshiba artık tüm ürün segmentlerinde LED arka plan ışıklandırma teknolojisini sunmuş oluyor. Toshiba şimdi fiyata duyarlı tüketicilerin de üstün görüntü kalitesi, şık ince tasarım ve sürdürülebilirlik özelliği taleplerini karşılayabiliyor.” dedi.
Edge LED arka plan ışıklandırma teknolojisi parlak siyah SL733 TV’lerin gerçekten düz ekran olması anlamına geliyor. SL733 serilerinin şık ve havalı Air Lagoon tasarımı köşelerdeki siyahtan transparana doğru degrade özelliği ile parlak ve yarı saydam bir görünüm veriyor.



Hızlı içerik paylaşımı için kolay bağlantı


SL733 serisi TV’ler Toshiba’nın “Çoklu Ekran Görünümü” ile mükemmel uyumlu. Yeni seri izleyicilerin farklı cihazlar arasında farkılı bağlantı ve senkronizasyon araçlarını kullanarak kolayca içerik aktarımı yapabilmelerine imkan veriyor. Serinin yeni üyeleri, bir ev ağı içindeki diğer DLNA® özellikli cihazlar ile sorunsuz bağlantı için DLNA® ile uyumlu ve kolay içerik paylaşımı sağlayan yenilikçi Toshiba Media Controller yazılımını destekliyor. Toshiba Media Controller video, ses ve fotoğrafların TV’ye aktarılmasını sağlıyor. Buna ek olarak, kullanıcılar herhangi bir Windows 7 laptoptaki “play to” fonksiyonu ile laptoptaki bir dosyadan TV'ye kolayca veri akışı başlatabiliyorlar.
SD kart girişi ve USB arayüzü ile SL 733 serisi cihazlar dünyanın en popüler arayüzleri ile donatılmış durumda. Ayrıca yeni TV’ler, Toshiba USB dongle aracılığıyla kablosuz bağlantı için hazır (802.11a/b/g/n). (WPS), (Wi-Fi Protected Setup) desteği tek bir tıklama ile of WLAN bağlantısını ve güvenlik ayarlarını kurmayı sağlıyor.
SL733 serisi Tv’ler ayrıca analog bağlantıları tercih eden kullanıcılar için SCART, kompozit video, analog ses giriş PC-giriş (VGA), kulaklık soketi ve woofer çıkışı gibi geniş analog bağlantı seçenekleri de sağlıyor. Cihazın inceliği ses kalitesinden ödün vermeyi gerektirmiyor. SL serisi TV’ler ince tasarımlarına rağmen, üstün kaliteli Hi-Fi hoparlörlerle mükemmel çalışan entegre Audyssey Equalizer sayesinde yüksek ses kalitesi sunuyorlar. Audyssey Equalizer çok yüksek veya çok alçak frekansları dengeleyerek odanın her yerinde sesin canlı ve dengeli olmasını sağlıyor.
SL 733 serisi cihazların sahip olduğu SoundNavi özelliği sayesinde ses ayarları televizyonun monte edilme yöntemine göre ilk kullanımda düzenleniyor. Böylece ister mobilya üzerine koyulmuş, ister duvara monte edilmiş olsun televizyonundan alabileceğiniz en iyi sesin size ulaşması garanti ediliyor.



Otomatik ve kolay kurulum

SL 733 TV’ler her zaman kullanım kolaylığı göz önüne alınarak tasarlanmıştır. The Dolby® Volume ses ayar uygulaması kullanıcı tarafından seçilmiş olan ses ayarının reklamlar esnasında, kanallar arasında geçiş yaparken veya farklı bir dış kaynağa geçerken bile korunmasını garanti ediyor.
TV ilk kez çalıştırıldığında, AutoView™ fonksiyonu ortama ve gösterilen içeriğe göre otomatik olarak optimal parlaklık, kontrast, netlik ve renk doygunluğu ayarlarını yapıyor.
Entegre ışık sensörü sürekli olarak ışık durumunu izler ve gerekli durumlarda otomatik olarak ayarları düzenler. AutoView™ özelliği manuel ayar yapmaya gerek kalmadan her zaman ideal görüntü elde edilmesini garanti ediyor.


Enerji Tasarrufuna Katkı


Ek olarak, AutoView™ özelliği ışık durumuna ve gösterilen içeriğe göre arka plan LCD aydınlatmayı kıstığından dolayı enerji tasarrufuna da yardımcı oluyor.
Ayrıca, Toshiba’nın yeni SL serisi televizyonları enerjiyi tam kesme yeteneğine sahip. Televizyonu stand-by modunda bırakmak yerine tamamen kapatıyor.
Toshiba SL Led Tv Özellikler

• Full HD 16:9 LCD panel Edge LED backlight, 1920x1080 pixels
• Meta Brain işlemci
• Resolution+
• ActiveVision M100HD Motion Enhancement
• Optimum görüntü ayarları için AutoView™
• Windows 7 uyumlu
• DLNA sertifikalı
• WLAN ready, kolay WLAN kurulumu için WPS desteği (WPS sertifikalı bileºen: Dongle WLM-10U2)
• 4x HDMI, 2x USB, 2x Scart, Component Video, CI+
• Audio Out ve Woofer Out
• SD kart girişi
• REGZA-Link (HDMI CEC), InstaPort
• DVB-T, DVB-C, HD H.264
• SoundNavi, Audyssey EQ™, Dolby Volume
• Duvara monte edilebilir askı veya ayak ile kullanılabilir
• Tam güç kapama seçeneği
40SL733 (102cm/40”): 2.998 tl kdv dahil