4 milyon Türk Telekom müşterisi Ev Avantaj Tarifelerini tercih etti...

Evden cebi aramanın en ucuz yolunu sunan ve akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşturan Türk Telekom’un Ev Avantaj Tarifeleri’nin kullanıcı sayısı 4 milyonu aştı.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un ev ve iş telefonlarından şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramaları için cazip fırsatlar sunan Ev Avantaj tarifeleri giderek daha fazla tüketici tarafından tercih ediliyor. Kullanıcılara pek çok katma değerli hizmet ve iletişim giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlayan tarifeler, yoğun ilgi gördü.

Türk Telekom’un geçtiğimiz günlerde açıkladığı 2010 yarı yıl finansal sonuçlarına göre 4 milyondan fazla müşteri Ev Avantaj tarifelerinden yararlanıyor. Ev ve iş telefonlarından cep telefonu aramalarında da önemli avantajlar sağlayan, Ev Avantaj tarifeleri, 7'den 7'ye bedava konuşma, uluslararası aramaların tüm vergiler dahil dakikasının 6,5 kuruşa yapılması gibi katma değerli kampanyalarıyla da büyük ilgi görüyor.

Ev Avantaj tarifelerinin müşteri ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirildiğini ve hızla benimsendiğini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi:

“Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden kampanyalarla müşterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanıt verdik. Özellikle ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran, iletişim giderlerinde önemli oranlarda tasarruf sağlayan tarife ve kampanyalarımız müşterilerimizden büyük ilgi görüyor. Ayrıca Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde müşterilerimize sunduğumuz güvenlik, ev sigortası gibi katma değerli uygulamalarımızın da bu ilgide önemli bir payı olduğunu düşünüyoruz. Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”

Ev Avantaj tarifesi kullanmak için çok neden var

Ev Avantaj tarifeleri, 7’den 7’ye Bedava Kampanyası ile ev ve iş telefonlarından akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava görüşme fırsatı sunuyor. Kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor. “Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş” kampanyasında ise Türk Telekom müşterileri, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan yapabiliyorlar. Kampanya Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri kapsıyor.

Ev Avantaj tarifeleri ev ve iş telefonlarından cep telefonu aramalarında da önemli avantajlar sağlıyor. “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyası ile Türk Telekom müşterileri, tüm gün boyunca GSM yönüne aramalarını dakikası tüm vergiler dahil sadece 6.5 kuruşa yapabiliyorlar.

Ev Avantaj tarifeleri, ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran çok çeşitli hizmetleri de kapsıyor. Tarife kapsamında güvenlik ve sigorta gibi konularda ev ve iş telefonları ile hizmet almak mümkün hale geliyor.