Trabzonspor

Trabzonspor'un kaptan kalecisi Tolga Zengin, basında çıkan haberlerde Real Madrid'in kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu fakat resmi bir teklifin gelmediğini söyledi.

DHA'nın yaptığı habere göre, şimdilik sadece Trabzonspor'un başarısı için oynadığını söyleyen Tolga Zengin, "Bu hafta içinde oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçımız var. CSKA Moskova deplasmanının zorlu geçeceğini biliyorum. Fakat oradan alacağımız üç puan bizi grupta çok avantajlı bir konuma getirir. Puan kaybetmememiz gruptaki liderliğimiz açısından çok önemli. En azından 1 puan kazanıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" diye açıklamada bulundu.

Üst üste CSKA Moskova ile 2 maç yapacaklarını söyleyen başarılı file bekçisi, "Moskova'daki maçımız hava şartlarından dolayı çok sert geçecek bunu oynayacağımız oyunla ısıtmak ve CSKA Maçlarından 4 puan almak istiyoruz" dedi.

Tolga Zengin, sözleşmesinde ki 5 milyon Avro'luk serbest kalma maddesi ve Real Madrid transferi hakkında ise, "Basında çıkan transfer dedikodularını duydum ama bana resmi bir teklif gelmedi. Benim Trabzonspor ile gönülden bir sözleşmem var. Sözleşmedeki maddeler benim için çok önemli değil. Şuan sadece takımım başarısını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.